Αυξάνεται η ζήτηση δανείων από καταναλωτές και επιχειρήσεις

Αυξάνεται η ζήτηση δανείων από καταναλωτές και επιχειρήσεις

Ανοδική πορεία ακολουθεί η ζήτηση δανείων τόσο από καταναλωτές όσο και από επιχειρήσεις, όπως καταδεικνύει η έρευνα τραπεζικών χορηγήσεων της Κεντρικής Τράπεζας.

 

Η μείωση του επιπέδου των επιτοκίων, η μερική χαλάρωση των κριτηρίων και η σταθεροποίηση της οικονομίας είναι μερικοί από τους παράγοντες που συνέβαλαν στην αναθέρμανση των χορηγήσεων.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE