Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Λεμεσό – Ισχυρές δυνάμεις στο μέρος

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Λεμεσό – Ισχυρές δυνάμεις στο μέρος

Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυροσβέσεις για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερο δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά στη περιοχή Αγίου  Συλά είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 14.33 το μεσημέρι της Κυριακής (16/10). 

Κατέκαυσε συνολικά 3 εκτάρια από μεγάλους σωρούς από άχρηστα υλικά, ξηρά χόρτα, καλαμιώνα, άγρια βλάστηση και αριθμό ελαιόδεντρων και χαρουπόδεντρων παρά την βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά στην Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ένα εγκαταλειμμένο μεταλλικό παράπηγμα. Δεν κινδύνεψε η βιομηχανική περιοχή. Στο μέρος παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για πλήρη κατάσβεση και ασφάλιση της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: 

Μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό – Καίγονται σωροί από άχρηστα υλικά - Στην μάχη και τα ελικόπτερα της Κ. Δημοκρατίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE