ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στο Κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες Αγ. Λάζαρος υποψήφιου δήμαρχου Α. Βύρα

Επίσκεψη στο Κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες Αγ. Λάζαρος υποψήφιου δήμαρχου Α. Βύρα

Επίσκεψη στους χώρους του Κέντρου ατόμων με ειδικές ανάγκες Αγιος Λάζαρος πραγματοποίησε την Τρίτη 18/10 ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας στον οποίο έγινε ξενάγηση και παρουσίαση των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που προσφέρει το Κέντρο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του επιτελείου του υποψηφίου Δημάρχου Λάρνακας αναφέρεται ότι «με επίσκεψη και συνάντηση με το προσωπικό και τη Διεύθυνση του Κέντρου Α.μ.Ε.Α Άγιος Λάζαρος, συνεχίστηκαν οι επαφές του Υποψηφίου Δήμαρχου Ανδρέα Βύρα με φορείς και οργανωμένα σύνολα της πόλης».
 
Η επίσκεψη, συνεχίζει η ανακοίνωση άρχισε «με ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου και με σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που προσφέρει. Η Διεύθυνση του Κέντρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η οικονομική επιβίωση του Κέντρου στηρίζεται στα μέλη και στους φίλους μέσα από εισφορές και δραστηριότητες που πραγματοποιούν, σημείωσε πως από πλευράς πολιτείας δεν υπάρχει επαρκής στήριξη και υπογράμμισε ότι αυτό που κύρια προβληματίζει είναι η απουσία κεντρικού σχεδιασμού και πολιτικής ένταξης των ατόμων με αναπηρίες στην κοινωνία».
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρεάς Βύρας «εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια στήριξης από πλευράς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις προσπάθειες που καταβάλλονται, τόσο σε επίπεδο κοινών εκδηλώσεων και δράσεων αλλά και μέσω των Επιτροπών του Δήμου Λάρνακας. Χαιρέτισε τις προσπάθειες που καταβάλλονται και εξέφρασε τη στήριξη του στη δράση και λειτουργία του Κέντρου Α.μ.Ε.Α. Άγιος Λάζαρος».
 
Τόσο ο Ανδρέας Βύρας όσο και η διεύθυνση του Κέντρου καταλήγει η ανακοίνωση «συμφώνησαν ότι στόχος πρέπει να αποτελεί η καλύτερη συνεννόηση, ο συντονισμός, ο κοινός προγραμματισμός και η περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση προγραμμάτων και δράσεων πέραν των όσων ήδη λειτουργούν».


ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top