Δεν θα πιστεύετε ποια Κύπρια ντύνει την κόρη της τόσο trendy!

Δεν θα πιστεύετε ποια Κύπρια ντύνει την κόρη της τόσο trendy!

Πρέπει να δώσετε προσοχή στο μπλουζάκι της νεογέννητης...

Το όνομά της είναι Αργυρώ και δεν είναι άλλη από την κόρη της Άντρης Καραντώνη και του Νεοκλή Σκουρουμούνη, η οποία ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο στον πατέρα της που είχε την Δευτέρα (24/10) τα γενέθλιά του. 

Λατρέψαμε τα θεϊκά χρυσά παπούτσια της, αλλά και το μπλουζάκι της το οποίο γράφει «Happy Birthday Daddy». To δε σχόλιο της παρουσιάστριας του ΡΙΚ «Happy Birthday DaddyI love JudoΣτον καλύτερο σύζυγο, στον πιο τρελό μπαμπά εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά! Σ ευχαριστούμε που γεμίζεις την ζωή μας όμορφες στιγμές! Σ αγαπάμε πολυ».

Αποτέλεσμα εικόνας για καραντώνη και σκουρουμούνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE