ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκύπριου και Τουρκοκύπριου με λοστούς – Εντόπισαν και συνέλαβαν τους υπόπτους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκύπριου και Τουρκοκύπριου με λοστούς – Εντόπισαν και συνέλαβαν τους υπόπτους

Επίθεση και πρόκληση βαριάς και πραγματικής σωματικής βλάβης εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 21:20 το βράδυ της Κυριακής 27/11 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για συμπλοκή στην παραλιακή περιοχή Λεμεσού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, όπου εντόπισαν τραυματισμένους 52χρονο E/κ και 53χρονο T/κ.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο 52χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη πνευμοθώρακα, υποσκλειρίδια αιμορραγία, κατάγματα και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο 53χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο μέτωπο, υποδόριο αιμάτωμα και εκχυμώσεις και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων 37χρονος και 33χρονος Ρουμάνοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη σκηνή του επεισοδίου να έχουν στην κατοχή τους, ο πρώτος ένα κομμάτι ξύλο και ο δεύτερος ένα σιδερολοστό αντίστοιχα.

Οι δυο ύποπτοι ηλικίας 37 και 33 χρόνων οι οποίοι φέρεται να είναι τα  πρόσωπα που κτύπησαν το βράδυ 52χρονο Ε/κ και 53χρονο Τ/κ, αναμένεται να οδηγηθούν την Δευτέρα 28/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

ΤhemaOnline/ΚΥΠΕ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top