ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ: Απειλούσε να κόψει τον λαιμό της με μαχαίρι για όπλα με λέιζερ…

ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ: Απειλούσε να κόψει τον λαιμό της με μαχαίρι για όπλα με λέιζερ…

Στα άκρα έφτασε νεαρή κοπέλα όταν αστυνομικοί του ΟΠΕ με λειτουργό του Υπουργείου Εμπορίου θα κατάγγελλαν την ίδια και το σύζυγό της διότι στο περίπτερο που διέθεταν στις Φοινικούδες πωλούσαν όπλα με λέιζερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάσου Βάσου («Πολίτης»), το όλο περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο κατά το πανηγύρι του Κατακλυσμού. Μόλις, λοιπόν, η κοπέλα διαπίστωσε ότι θα καταγγελλόταν, άρχισε να φωνάζει για να αποτρέψει την κατάσχεση των όπλων που ήταν προς πώληση.

Προκλήθηκε αναστάτωση και επί τόπου έσπευσαν κι άλλοι αστυνομικοί οι οποίοι την ίδια ώρα διενεργούσαν ελέγχους σε άλλα καζαντί.

Σε κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι το οποίο βρισκόταν σε χάρτινο κιβώριο και το έβαλε στο λαιμό της, απειλώντας ότι θα αυτοκτονούσε.

Οι αστυνομικοί την αφόπλισαν και την οδήγησαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας. Τίποτα όμως δεν την σταματούσε. Φώναζε, αντιδρούσε και προσπάθησε να κτυπήσει το κεφάλι της σε ηλεκτρικό πάσαλο και σε περιτοίχισμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

Τελικά η νεαρή Ασιάτισσα που είναι παντρεμένη με Ελληνοκύπριο τη γλύτωσε με πρόστιμο. Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας της επέβαλε χρηματική ποινή ύψους 700 ευρώ, κρίνοντας πως ήταν ένοχη στις κατηγορίες της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη, της μαχαιροφορίας και της πρόκλησης ανησυχίας. 

Προηγήθηκε η έμπρακτη μεταμέλεια της κατηγορούμενης που ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE