ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μήνυμα για υπόθεση 9χρονης: «Τα τέρατα... Εννά τα πούμε στο δικαστήριο. Τους υπόλοιπους λυπούμαι σας...» - ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ

Μήνυμα για υπόθεση 9χρονης: «Τα τέρατα... Εννά τα πούμε στο δικαστήριο. Τους υπόλοιπους λυπούμαι σας...» - ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ

Πλήθος σχολίων έχει ξεσηκώσει μήνυμα σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης από άτομο το οποίο φέρεται να σχετίζεται με τα πρόσωπα που ανακρίθηκαν για φερόμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης.

Του Φάνη Μακρίδη

Συγκεκριμένα, άνδρας που παρουσιάζεται ως φιλικό/συγγενικό πρόσωπο της 32χρονης μητέρας -η οποία καταγγέλθηκε ότι εξανάγκαζε την ανήλικη κορούλα της να συμμετέχει σε ερωτικές πράξεις- και του 32χρονου συντρόφου της, «ανέβασε» φωτογραφία στο facebook. Σ΄ αυτήν παρουσιάζεται ο ίδιος και ένα ζεύγος. Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει πρόκειται για την 32χρονη και τον 34χρονο. Το στιγμιότυπο βάσει των όσων γράφει, λήφθηκε λίγο μετά τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης των δυο υπόπτων. Και οι δυο φαίνονται καταβεβλημένοι ψυχολογικά, ενώ με τον τρόπο παρουσίασης της δημοσίευσης δείχνουν να συμμερίζονται απόλυτα τα όσα γράφει το φιλικό τους πρόσωπο.

Η φωτογραφία, συνοδεύεται από το ακόλουθο μήνυμα: «Τα τέρατα όπως τα αποκαλούσατε τόσες μέρες, για μας εν οικογένεια. Έφερα τους σπίτι τους αθώους. Με μερικούς εννά τα πούμεν στο δικαστήριο. Με τους υπόλοιπους, απλά λυπούμαι σας για την κατάντια που σας έκαμεν το facebook. Άλλη φορά που εννά δείτε κάτι παρόμοιο να μεν βιαστείτε να κρίνετε. Βλέπετε πρώτα τα οικογενειακά σας και μετά τους υπόλοιπους».

Προφανώς, το άτομο αυτό απευθύνεται σε όσους βιάστηκαν να κρίνουν το ζεύγος που συνελήφθη, αλλά και σ΄ αυτούς οι οποίοι δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες των υπόπτων στο facebook.

Πάντως, υπάρχουν αρκετές προβολές της σχετικής ανάρτησης, ενώ υπάρχουν και σχόλια χρηστών, με τα οποία φανερώνεται δυσαρέσκεια για τα «λαϊκά δικαστήρια» που στήθηκαν.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα (13/02), η 32χρονη και ο 34χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν. Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

•    Το ThemaOnline δημοσιεύει την εν λόγω φωτογραφία για υποστήριξη του παρόντος δημοσιεύματος και μόνο. Γι΄ αυτό και θολώνουμε τα πρόσωπα της φωτογραφίας που συνοδεύει το μήνυμα. Στόχος μας, όπως πάντα, να ενημερώσουμε για την υπό διερεύνηση υπόθεση και όχι να σπιλώσουμε πρόσωπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΑΦΟΣ: Η 32χρονη μητέρα καταγγέλλεται ότι κακοποιούσε και τον γιο της - Εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο 5χρονος αδελφός της 9χρονης

ΥΠΟΘΕΣΗ 9ΧΡΟΝΗΣ: Τα «έριξαν» στον πατέρα της ανήλικης η μάνα και ο σύντροφος της

ΥΠΟΘΕΣΗ 9χρονης: Δημοσιοποίησαν στο facebook φωτογραφίες της μητέρας – Ξέσπασε η Αναστασία Παπαδοπούλου

ΠΑΦΟΣ — ΥΠΟΘΕΣΗ 9ΧΡΟΝΗΣ: Δεν παραδέχονται ενοχή μητέρα και ο σύντροφος της – Διάταγμα κράτησης τους

ΠΑΦΟΣ: Σάλος από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης Κύπριας! Η μητέρα της καταγγέλλεταί ότι την ανάγκαζε να γίνεται «ερωτικό παιχνίδι» στα χέρια εραστών της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top