Έτσι αποχαιρετά το ΣΙΓΜΑ η Κουφαλίδου! «Θα ήταν ψέμα να σας πω ότι δεν…» ΦΩΤΟ

Έτσι αποχαιρετά το ΣΙΓΜΑ η Κουφαλίδου! «Θα ήταν ψέμα να σας πω ότι δεν…» ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή, 24/2 η ψυχαγωγική της εκπομπή ρίχνει αυλαία...

Το βράδυ της Πέμπτης, 23/2, η Γιώτα Κουφαλίδου μοιράστημε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα μήνυμα με το οποίο θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Love & Style».

Όπως έγραψε: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη σας αύριο το ταξίδι μας τελειωνει θα ήταν ψέμα να σας πω ότι δεν στεναχωριέμαι !!!! Αλλά δυστυχως κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν !!!  Αύριο σας θελω στην παρέα μας για να φάμε , να πιούμε , να χορέψουμε , να γελάσουμε , να τραγουδήσουμε να γλεντήσουμε , και να αποχαιρετήσουμε ...με χαμόγελο Love & Style 2:00 pm Sigma TV ».

Μια γυναίκα εύθυμη και θετική δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τον κόσμο χωρίς χορό και τραγούδι. 

Image may contain: 1 person, smiling, flower

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE