Έκοψε το δάχτυλό της γιατί… έτσι ήθελε

Έκοψε το δάχτυλό της γιατί… έτσι ήθελε

Μία αρκετά περίεργη περίπτωση έλαβε χώρα στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας όταν μία 30χρονη γυναίκα, η Τορζ Ρέινολντς, προέβη σε αυτοακρωτηριασμό μέρους του δαχτύλου της γιατί… έτσι ήθελε.

Η απόφαση καθώς και το αποτέλεσμα της πράξης της αναρτήθηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημιουργώντας μία διαμάχη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Εκείνη πάντως δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για τις επικρίσεις, αλλά δικαιολόγησε την πράξη της καθώς όπως ανέφερε «η επούλωση πάει πολύ καλά και λατρεύω τη νέα όψη μου».

tlmknda2

Την επέμβαση στο δάχτυλό της την έκανε η ίδια με ένα κόφτη για μπουλόνια και ανέφερε σε ανάρτησή της πως «αυτά τα πράγματα τα κάνω για μένα και για κανέναν άλλο. Το γεγονός πως τα ποστάρω δείχνει πως θέλω να μοιραστώ την εμπειρία με τους φίλους μου».

tlmknda3

Η Ρέινολντς ωστόσο έχει τραβήξει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της όταν πριν από τρία χρόνια είχε κόψει ένα ολόκληρο κομμάτι από το δέρμα του χεριού της, το οποίο καλυπτόταν από ένα τατουάζ με το όνομα του πρώην συντρόφου της. Μάλιστα κράτησε το κομμάτι από το δέρμα με το τατουάζ και το απέστειλε στον άνδρα γιατί ήθελε να του αποδείξει πως τον ξεπέρασε!

tlmknda1

Aπό NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE