ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Ρίκκο πριν την φυλάκιση του – «Θα σε … και μετά θα σε σκοτώσουν»

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Ρίκκο πριν την φυλάκιση του – «Θα σε … και μετά θα σε σκοτώσουν»

Δέχονταν τηλεφωνικές απειλές από αριθμό με απόκρυψη την περίοδο που μεσολάβησε από την καταδίκη μέχρι την φυλάκιση του ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτη» το Σάββατο 04/03, το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Μανώλης Καλατζής αναφέρει πως η υπόθεση των απειλητικών τηλεφωνημάτων έχει καταγγελθεί από τον δικηγόρο του Ρ. Ερωτοκρίτου, Χρίστο Πουργουρίδη στην Αστυνομία ενώ ενήμερος είναι και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

Συγκεκριμένα ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου στις 19 Φεβρουαρίου κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από απόκρυψη.

Μάλιστα, όπως ανάφερε στην καταγγελία του, ο άγνωστος που τηλεφωνήσουμε στο σπίτι του τις μεταμεσονύχτιες ώρες του έλεγε ότι μόλις θα πάει στη φυλακή «θα τον γ…και μετά θα τον σκοτώσουν».

Το τηλεφώνημα με το ίδιο περιεχόμενο επαναλήφθηκε και στις 26 Φεβρουαρίου ενώ όπως αναφέρεται  στο δημοσίευμα, τα τηλεφωνήματα έγιναν από την επαρχία Λευκωσίας.

Αξιό αναφοράς είναι και οι δυο επιστολές του κ. Πουργορίδη προς τον  υπουργό Δικαιοσύνης επισυνάπτονται αποσπάσματα από ποιήματα που είχε γράψει ο Χαράλαμπος Τσουρής. Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, στα ποιήματα αυτά αφήνεται να νοηθεί ότι απειλείται ευθέως ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Μάλιστα, στις επιστολές του κάνει αναφορές και σε σχόλια αστυνομικών που έχουν γραφθεί σε σελίδα στο Faecbook εναντίον του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Πάντως οι δυο επιστολές του κ.Πουργουρίδη φαίνεται πως εκ του αποτελέσματος δεν λήφθηκαν υπόψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top