ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό στη Λεμεσό! Δίχρονο μωράκι το έσκασε από το νηπιαγωγείο και το εντόπισε άγνωστος στον δρόμο – VIDEO

Αδιανόητο περιστατικό στη Λεμεσό! Δίχρονο μωράκι το έσκασε από το νηπιαγωγείο και το εντόπισε άγνωστος στον δρόμο – VIDEO

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε νηπιαγωγείου της Επαρχίας Λεμεσού, όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι φέρεται να διέλαθε της προσοχής των υπευθύνων του νηπιαγωγείου και εντοπίστηκε από άγνωστο πρόσωπο έξω στον δρόμο σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» ο ανώνυμος πολίτης περιέγραψε το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Ο πολίτης μόλις εντόπισε το παιδάκι το ρώτησε αν έχει φύγει από το νηπιαγωγείο της περιοχής με το ίδιο να απαντά θετικά για να το επιβιβάσει στον όχημα του και να το παραδώσει στους αρμοδίους.

Εντύπωση σύμφωνα με τον ίδιο προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους διερχόμενους οδηγούς δεν ενδιαφέρθηκε να τον ρωτήσει ούτε ποιος είναι ούτε πώς ένα μωράκι βρέθηκε στο δρόμο ούτε γιατί το βάζει στο αυτοκίνητο του.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Γωγώ Αλεξανδρινού, όπως ήταν φυσικό έθεσε εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες καθώς το μωράκι θα μπορούσε να πέσει στα χέρια του οποιουδήποτε επιτήδειου και η κατάληξη να μην ήταν και τόσο θετική.

Ο ανώνυμος πολίτης εξέφρασε την πρόθεση να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top