ΠΑΡΑ-THEMA

Ο εκνευρισμός Γεωργίου με Μηλιώτη και τα γέλια μέχρι δακρύων από την επική ατάκα Τουλούπη – «Η Κομανέτσι θα ζήλευε τον ΔΗΣΥ» - VIDEO

Ο εκνευρισμός Γεωργίου με Μηλιώτη και τα γέλια μέχρι δακρύων από την επική ατάκα Τουλούπη – «Η Κομανέτσι θα ζήλευε τον ΔΗΣΥ» - VIDEO

Από όλα είχε η πολιτική συζήτηση του ΡΙΚ το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) κι όταν λέμε απ’ όλα το εννοούμε.

Σε πρώτο επίπεδο είχαμε αντιπαραθέσεις, φωνασκίες και νεύρα μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων για το Κυπριακό, το ενωτικό και τις Προεδρικές. Αυτά όμως είναι λίγο πολύ συνηθισμένα.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε ο έντονος εκνευρισμός του διευθυντή του γραφείου Τύπου, του ΔΗΚΟ, Γιώργου Γεωργίου ο οποίος θεώρησε ότι η δημοσιογράφος του ΡΙΚ Κατερίνα Μηλιώτη, διαστρέβλωνε τα λεγόμενα του.

Μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση που θεώρησε ότι έγινε αυτό δεν άντεξε και σε ευγενικό μεν αλλά αιχμηρό ύφος της είπε:

«Όχι, όχι, όχι, όχι. Με συγχωρείτε. Αυτό το πράγμα… Κι είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνετε. Είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνετε. Όχι! Κυρία Μηλιώτη ακούστε με σας παρακαλώ πολύ. Δεν είναι καθόλου ορθό να διαστρεβλώνετε λεγόμενα. Διαστρεβλώσατε την μια φορά, δεύτερη φορά δεν θα το δεχτώ. Έτσι;».

Ο κ. Γεωργίου φανερά θιγμένος εξήγησε ξανά τι είχε πει, με την παρεξήγηση να λύνεται.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κλίμα στο στούντιο θα άλλαζε άρδην. Από τα νεύρα και τις παρεξηγήσεις θα πηγαίναμε σχεδόν στα γέλια μέχρι δακρύων.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ κ. Χρύσος Τουλούπης, απογείωσε τη συζήτηση.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του και όταν έλαβε τον λόγο είπε: «…για το ενωτικό δημοψήφισμα; Πάλι θυμήθηκα… Δηλαδή… Δεν θέλω να…(Γέλια)…Και ξέρετε τι θυμήθηκα; Την Νάντια την Κομανέτσι!».

Σε εκείνο το σημείο το πάνελ ξεσπά σε γέλια συμπεριλαμβανομένου του Πρόδρομου Προδρόμου, της παρουσιάστριας της εκπομπής αλλά και των κινηματογραφιστών του σταθμού που ακούγονταν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με τον κ. Τουλούπη να συνεχίζει κουνώντας κυκλικά το δεξί του χέρι:

«Οι φιγούρες που έκανε ο Δημοκρατικός Συναγερμός τον τελευταίο μήνα όσο αφορά το ενωτικό δημοψήφισμα, ειλικρινά, η Νάντια η Κομανέτσι θα ζήλευε. Και κάπου 12-13 μετάλλια χρυσά, ολυμπιακά μετάλλια, τα οποία πήρε θα τους τα παρέδιδε!»

Δείτε το απολαυστικό βίντεο εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top