Εκκενώθηκε για ελέγχους ασφαλείας η πλατεία στο Μουσείο του Λούβρου – Υπό την σκιά της τρομοκρατίας οι εκλογές στη Γαλλία

Εκκενώθηκε για ελέγχους ασφαλείας η πλατεία στο Μουσείο του Λούβρου – Υπό την σκιά της τρομοκρατίας οι εκλογές στη Γαλλία

Ύποπτη τσάντα μπροστά στο Λούβρο.

Μια αίθουσα Τύπου και ο χώρος μπροστά στο Μουσείο του Λούβρου όπου ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, και φαβορί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, έχει προγραμματίσει να εκφωνήσει την ομιλία του σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής εκκενώθηκαν προκειμένου να διενεργηθούν έλεγχοι ασφαλείας, μετά τον εντοπισμό μιας ύποπτης αποσκευής, ανέφεραν η αστυνομία και ένας αξιωματούχος του επιτελείου του Μακρόν.

«Μετά τον εντοπισμό μιας ύποπτης τσάντας, ζητήθηκε από τους 300 δημοσιογράφους (που βρίσκονταν σε διαδικασία διαπίστευσης) να φύγουν από την περιοχή για λόγους ασφαλείας και οδηγήθηκαν σε άλλη περιοχή», δήλωσε ένας αξιωματούχος από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Μακρόν.

Η αστυνομία του Παρισιού ανέφερε πως τα προληπτικά μέτρα λήφθηκαν προκειμένου να διενεργηθούν έλεγχοι ασφαλείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE