ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Απίστευτη ατάκα Τσεχειλίδη στο Ανώτατο - «Σου την έφερα μ…, πονάει ε;»

ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ:  Απίστευτη ατάκα Τσεχειλίδη  στο Ανώτατο - «Σου την έφερα μ…, πονάει ε;»

Έτοιμος να «κάψει» τον Μαμαλικόπουλο παρουσιάζεται ο Αναστάσιος Τσεχειλίδης στη δικαστική διαδικασία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο εξετάζει τις εφέσεις τους.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ως γνωστόν, πρόκειται για τα δυο πρόσωπα που καταδικάστηκαν για το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας. Οι Μαμαλικόπουλος και Τσεχειλίδης κρίθηκαν ένοχοι για τον άγριο φόνο των φρουρών ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη τον Ιούνιο του 2012.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του 46χρονου Τσεχειλίδη ανέφερε την Τετάρτη (10/05) ότι παραιτείται από την υπόθεση λόγω διαφωνίας με τον πελάτη του στον τρόπο παρουσίασης της υπόθεσης.

Κατόπιν τούτου ο Τσεχειλίδης ανέφερε ότι είναι έτοιμος να παρουσιάσει ο ίδιος την υπόθεσή του, ενώ ανέφερε ότι «θα πει πολλά».

Ο δικηγόρος του Μαμαλικόπουλου πρότεινε όπως οι εφέσεις του πελάτη του και του Τσεχειλίδη εκδικαστούν ξεχωριστά. Το Ανώτατο ανέβαλε τη διαδικασία για το νέο δικαστηριακό έτος.

Η θέση της κατηγορούσας αρχής, του δικηγόρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Αριστείδη, πάντως, ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς πρόκειται για την ίδια υπόθεση.

Κατά την αποχώρησή τους από την αίθουσα του Ανωτάτου, ο Τσεχειλίδης γύρισε προς το μέρος του Μαμαλικόπουλου και του είπε «Σου την έφερα μ…, πονάει ε;».

Είναι προφανές ότι ο πρώτος είναι έτοιμος να πει πράγματα για την υπόθεση του 2012 που θα επιβαρύνουν τη θέση του Μαμαλικόπουλου.

Στην προηγούμενη δικάσιμο στις 2 Μαΐου υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των δυο. Όταν έγινε συναπάντημά τους στον χώρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου (μεταφέρθηκαν με ξεχωριστές κλούβες) ο Τσεχειλίδης επιτέθηκε φραστικά στον Μαμαλικόπουλο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μάλιστα, ο Τσεχειλίδης ακούστηκε να του λέει με μένος «εσύ φταις που είμαι εδώ».

Μαμαλικόπουλος και Τσεχειλίδης καταδικάστηκαν για την εκτέλεση πέντε σωματοφυλάκων του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα. Η ποινή που τους επιβλήθηκε (5 φορές ισόβια) είναι η πιο βαριά που έχει επιβληθεί ποτέ στην Κύπρο.
 
Το έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου του 2012 στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα, με θύματα τρεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους φρουρούς του Καλοψιδιώτη. Έπεσαν συνολικά 14 σφαίρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top