Η Αναστασία Παπαδοπούλου στο επιτελείο του αδελφού της – Η θέση που θα κατέχει

Η Αναστασία Παπαδοπούλου στο επιτελείο του αδελφού της – Η θέση που θα κατέχει

Στο πλευρό του αδελφού της εμπράκτως θα σταθεί η Αναστασία Παπαδοπούλου ενόψει των Προεδρικών εκλογών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η ίδια θα τεθεί επικεφαλής της ομάδας σύνταξης του προεκλογικού προγράμματος.

Η Αναστασία Παπαδόπουλου είναι δικηγόρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ και σύμβουλος του κράτους για την Εθνική Στρατηγική για Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης των παιδιών.

Η ίδια είναι γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο και όπως σημειώνει το δημοσίευμα η επιλογή της από τον αδελφό της έχει ως στόχο να δείξει ότι η ενδεχόμενη κυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου δεν θα έχει μόνο ως προτεραιότητα το Κυπριακό και την οικονομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE