Η Αναστασία Παπαδοπούλου στο επιτελείο του αδελφού της – Η θέση που θα κατέχει

Η Αναστασία Παπαδοπούλου στο επιτελείο του αδελφού της – Η θέση που θα κατέχει

Στο πλευρό του αδελφού της εμπράκτως θα σταθεί η Αναστασία Παπαδοπούλου ενόψει των Προεδρικών εκλογών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η ίδια θα τεθεί επικεφαλής της ομάδας σύνταξης του προεκλογικού προγράμματος.

Η Αναστασία Παπαδόπουλου είναι δικηγόρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ και σύμβουλος του κράτους για την Εθνική Στρατηγική για Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης των παιδιών.

Η ίδια είναι γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο και όπως σημειώνει το δημοσίευμα η επιλογή της από τον αδελφό της έχει ως στόχο να δείξει ότι η ενδεχόμενη κυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου δεν θα έχει μόνο ως προτεραιότητα το Κυπριακό και την οικονομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.