Η Αναστασία Παπαδοπούλου στο επιτελείο του αδελφού της – Η θέση που θα κατέχει

Η Αναστασία Παπαδοπούλου στο επιτελείο του αδελφού της – Η θέση που θα κατέχει

Στο πλευρό του αδελφού της εμπράκτως θα σταθεί η Αναστασία Παπαδοπούλου ενόψει των Προεδρικών εκλογών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η ίδια θα τεθεί επικεφαλής της ομάδας σύνταξης του προεκλογικού προγράμματος.

Η Αναστασία Παπαδόπουλου είναι δικηγόρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ και σύμβουλος του κράτους για την Εθνική Στρατηγική για Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης των παιδιών.

Η ίδια είναι γνωστή και για το φιλανθρωπικό της έργο και όπως σημειώνει το δημοσίευμα η επιλογή της από τον αδελφό της έχει ως στόχο να δείξει ότι η ενδεχόμενη κυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου δεν θα έχει μόνο ως προτεραιότητα το Κυπριακό και την οικονομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE