Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει πώς εισάβελε στο Survivor ο Αγγελόπουλος!

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει πώς εισάβελε στο Survivor ο Αγγελόπουλος!

Παραδέκτηκε ότι ήταν ο μόνος παίκτης που δεν είδε πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στο περιοδικό "People" για το πως κατάφεραν να πάρουν στον ΣΚΑΪ το "Survivor", αλλά και την επιλογή των παικτών των Διασήμων που ήταν δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι δίσταζαν.

«Ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν ο ΣΚΑΙ ξεκίνησε τις πρώτες επαφές για την ανεύρεση παικτών που θα στελέχωναν την ομάδα των Διασήμων. Στην αρχή οι περισσότεροι celebrities ήταν διστακτικοί. Η Acun Media, όμως βοήθησε πολύ στην επιλογή των προσώπων και για τις δυο ομάδες. Στα κάστινγκ είχαν ενεργό ρόλο, καθώς το τουρκικό "Survivor" παίζεται εδώ και οκτώ χρόνια, οπότε ήταν λογικό να κάνουν τη σωστή διαλογή ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ των συμμετεχόντων. Ωστόσο, κάποια σημερινά φαβορί εντάχθηκαν στο παιχνίδι τελευταία στιγμή. Θέλω να σου πω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβα καν να τον δω πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.