ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ρίχνει» φως στα αίτια θανάτου του Νίκου Σιαφκάλη η νεκροψία - Δηλώσεις Σ.Σοφοκλέους

«Ρίχνει» φως στα αίτια θανάτου του Νίκου Σιαφκάλη η νεκροψία - Δηλώσεις Σ.Σοφοκλέους

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στη σορό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη ηλικίας 83 ετών από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο κ.Σοφοκλέους ανέφερε πως «διενήργησα αυτοψία στη σορό του Νίκου Σιαφκάλη . Τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο (21/6) στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου».

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε νεκρός ο Νίκος Σιαφκάλης από τουρίστα που περπατούσε στην ακτή

To  πτώμα του 83χρονου εντοπίστηκε στις 07:00 το πρωί της Τρίτης 20/6 στην παραλία  της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  από τουρίστα, σύμφωνα με την Αστυνομία .

Η Αστυνομία απέκλεισε άμεσα την σκηνή ενώ επί τόπου έσπευσε και ο γιος του σκηνοθέτη που είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.

Η Αστυνομία παρέλαβε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν πλησίον της σορού του 83χρονου όπως μια βάρκα φουσκωτή και ένα καλάμι ψαρέματος.

Σημειώνεται πως ο  83χρονος Νίκος Σιαφκάλης σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή πλησίον των Λουτρών της Αφροδίτης  για ψάρεμα αγνοείτο από την Κυριακή 18/6.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αφού δεν κατείχε μαρτυρία κατά πόσο ο 83χρονος είχε μεταβεί με το καλάμι ψαρέματος του ή με το ψαροτούφεκο του.

Διαβάστε επίσης: Αναγνωρίστηκε η σορός του άτυχου Νίκου Σιαφκάλη

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top