ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλειστικό: 2,5 εκατομμύρια και ξεκινά η β΄ φάση! Οι λεπτομέρειες και οι μετοχές…

Αποκλειστικό: 2,5 εκατομμύρια και ξεκινά η β΄ φάση! Οι λεπτομέρειες και οι μετοχές…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaSports η ΑΕΚ έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την εταιρεία Zemco για να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για τη δεύτερη φάση του ΑΕΚ Αρένα.

Τα έργα είχαν σταματήσει τον τελευταίο καιρό και ένα από τους λόγους ήταν και η ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν και πάλι. Η δεύτερη φάση των έργων χωρίζεται σε δυο μέρη.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι εργασίες για το πρώτο μέρος της δεύτερης φάσης θα ξεκινήσουν στο πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν το Μάιο. Τι θα περιλαμβάνεται στα έργα αυτά;

Το κυρίως κτήριο πίσω στη Δυτική κερκίδα, τα αποδυτήρια, τις αίθουσες των διαιτητών, της Αστυνομίας, αίθουσες για το ιατρείο του γηπέδου, πάρκινγκ, εξωτερικοί χώροι, μπουτίκ κ.α.

Στα 2,5 εκατομμύρια…
Το συνολικό κόστος του πρώτου μέρος της δεύτερης φάσης θα αγγίξει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αν υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι θα ξεκινήσει στη συνέχεια και η δεύτερη φάση. Σε αυτή (από το Μάιο και έπειτα) θα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων αναβάθμιση των δημοσιογραφικών θεωρείων, αίθουσες φιλοξενίας, αίθουσα για τις Διασκέψεις Τύπου και διάφορα άλλα.

Το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν ότι πρέπει και ότι χρειάζεται έτσι ώστε το γήπεδο να θεωρηθεί κατηγορίας 4 από την ΟΥΕΦΑ και να μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πάει για νέα έκδοση μετοχών….
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThemaSports η διοίκηση της ΑΕΚ σύντομα θα ανακοινώσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με νέα έκδοση μετοχών. Μία κίνηση που θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου ένα σημαντικό ποσό μιας και ο κόσμος δείχνει να είναι κοντά στις προσπάθειες της διοίκησης για να ολοκληρωθούν τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top