Ανατριχίλα στο «Καραϊσκάκη»!

Ανατριχίλα στο «Καραϊσκάκη»!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ”: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Η Εθνική Ελλάδας έμεινε στο 0-0 με την Κροατία στο “Καραϊσκάκη” και δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ, αφού στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ηττήθηκε με 4-1.

Όμως οι διεθνείς παίκτες έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και η προσπάθεια τους αναγνωρίστηκε από τους Ελλαδίτες φιλάθλους, οι οποίοι τους χειροκρότησαν θερμά μετά τη λήξη του αγώνα και τους αποθέωσαν!

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά ακούστηκε αρκετές φορές το “Ελλάς-Ελλάς” απ΄ όλες τις εξέδρες, ενώ οι φίλαθλοι τραγούδησαν και τον Εθνικό Ύμνο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE