ΠΡΟΣΟΧΗ! Πάσχετε από διαβήτη; Εντοπίστηκε επικίνδυνο προϊόν στην κυπριακή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πάσχετε από διαβήτη; Εντοπίστηκε επικίνδυνο προϊόν στην κυπριακή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αρμόδια Αρχή Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία Novo Nordisk A/S και την τοπική εταιρεία διανομής VHP (Varnavas Hadjipanayis Ltd) θέλει να ενημερώσει τους χρήστες των πενών NovoPen Echo που χρησιμοποιούνται στην ινσουλινοθεραπεία ατόμων με διαβήτη για τη σχετική Ειδοποίηση Ασφαλείας που έχει εκδώσει η εταιρεία Novo Nordisk A/S.

Συστάσεις – Προειδοποιήσεις: Προτρέπονται τα άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν το εν λόγω προϊόν του επηρεαζόμενου αριθμού παρτίδας να διαβάσουν προσεκτικά τη συνημμένη Ειδοποίηση Ασφαλείας και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία προκειμένου να αντικαταστήσουν τον υποδοχέα φυσιγγίου, καθώς μπορεί κάποιοι από τους υποδοχείς αυτούς να έχουν υποστεί φθορά ή/και να υποστούν στο μέλλον, εφόσον δεν αντικατασταθούν. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας, όπως αυτό αναφέρεται στην εν λόγω ειδοποίηση, είναι το 22 207700.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη, για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE