ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκαναν «φύλλο και φτερό» εξοχικό Λευκωσιάτη στον Πρωταρά – Το λάθος που έκανε ο 30χρονος

Έκαναν «φύλλο και φτερό» εξοχικό Λευκωσιάτη στον Πρωταρά – Το λάθος που έκανε ο 30χρονος

Ηλεκτρονικά είδη και άλλα αντικείμενα αξίας 14,500 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από εξοχική κατοικία στον Πρωταρά ιδιοκτησίας 30χρονου από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονο τη Λευκωσία, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 25 – 26/7/2017 και ωρών 21.30 – 00.30 διαρρήχθηκε η εξοχική κατοικία του στον Πρωταρά και κλάπηκαν από μέσα διάφορα προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικά είδη αξίας 14,500 χιλιάδων ευρώ. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή όπου ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία από το παράθυρο του μπάνιου που αφέθηκε ανοικτό. Στην κατοικία δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας, ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top