ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Στο Bingo της Αναγέννησης Γερμασόγειας τοποθετήθηκε η βόμβα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Στο Bingo της Αναγέννησης Γερμασόγειας τοποθετήθηκε η βόμβα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος, εξερράγη στο Bingo της Αναγέννησης Γερμασόγειας, το οποίο στεγάζεται στην περιοχή Λινόπετρας στην Λεμεσό.

Θυμίζουμε ότι, γύρω στις 6:30 το πρωί της Τρίτης 1/8, παρατηρήθηκε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής Λινόπετρας, μετά από εκκωφαντική έκρηξη που προκάλεσε αυτοσχέδιος μηχανισμός ο οποίος τοποθετήθηκε στο Bingo Αναγέννησης Γερμασόγειας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκκωφαντική έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα την περιοχή Λινόπετρας Μετά την έκρηξη, στο υποστατικό όπου στεγάζεται το Bingo, να σημειώσουμε εκ νέου, ότι ξέσπασε πυρκαγιά, την οποία κατέσβησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε ώστε διεξαχθούν οι απαραίτητες εξετάσεις για τα αίτια της έκρηξης. Να σημειωθεί το υποστατικό, ασφαλιζόταν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο αξιολογείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top