Καταδίωξη στην Πάφο - 18χρονος προσπάθησε να διαφύγει από αστυνομικό της ομάδας «Ζ» -Παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο – Εντοπίστηκε μαχαίρι

Καταδίωξη στην Πάφο - 18χρονος προσπάθησε να διαφύγει από αστυνομικό της ομάδας «Ζ» -Παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο – Εντοπίστηκε μαχαίρι

Λίγο έλειψε να έχουμε παρατράγουδα στην Πάφο το απόγευμα της Πέμπτης 10/8, όταν ένας νεαρός 18 ετών οδηγούσε μιλώντας στο κινητό και αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού.

Ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα στον δρόμο προς το Μέσα Χωριό με το μέλος της ομάδας «Ζ» να τον καταδιώκει. Κατά την καταδίωξη του ο νεαρός προέβη σε σωρεία τροχαίων παραβάσεων ενώ σε μια περίπτωση παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα. Ο μοτοσικλετιστής αστυνομικός ωστόσο κατάφερε σε κάποια φάση να τον ακινητοποιήσει. Σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος αλλοδαπός ήταν κάτοχος μαθητικής άδειας ενώ στο όχημα του εντοπίστηκε πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους εννέα εκατοστών. Ο 18χρονος συνελήφθη και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE