ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Η&Μ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Η&Μ

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με απίθανες προσφορές και Η&Μ διαγωνισμό!

Σε λίγες ημέρες τα σχολικά κουδούνια θα χτυπήσουν και ήδη έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το ντύσιμο των μικρών μας φίλων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η H&M ανανεώνει το ραντεβού της με τους γονείς, προσφέροντάς τους απίθανες επιλογές μόδας σε τιμές που θα κάνουν όλη την οικογένεια χαρούμενη! Οι γονείς μπορούν ήδη να επισκεφθούν το κατάστημα της Η&Μ στη Λευκωσία και να ανακαλύψουν σε μοναδική προσφορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τα παιδιά, συνδυάζοντας μπλούζα+παντελόνι ή μπλούζα+φούστα, μόνο με 9,99€.

Παιδικό Σετ 9,99€

Φέτος επίσης, για πρώτη φορά, οι γονείς θα μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα της H&M και να επωφεληθούν μιας μοναδικής προσφοράς, απολαμβάνοντας -20% με αγορές τους άνω των 40€ από το παιδικό τμήμα. Η έκπτωση ισχύει μόνο για τα παιδικά προϊόντα και από αγορές 40€ από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Η καινούργια φθινοπωρινή συλλογή H&M Kids, διαθέσιμη ήδη στο κατάστημα της H&M (Λήδρας 171 – 179, Λευκωσία, +357 22 050050), φέρνει όλα τα παιδικά ρούχα που θα πρωταγωνιστήσουν στις σχολικές τάξεις αυτή τη χρονιά. Και επειδή η επιστροφή στα θρανία γίνεται… παιχνίδι χάρη στην H&M, ένας απίθανος διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη για να έχουμε μικρούς και μεγάλους ευχαριστημένους! Με κάθε αγορά σας από το παιδικό τμήμα του καταστήματος της H&M, μπορείτε να και να μπείτε αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις 10 H&M δωροκάρτες αξίας 50€ η καθεμία. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 10/9 και οι δέκα τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν δωροκάρτες αξίας 500€ θα μπορέσουν να επισκεφθούν το κατάστημα στη Λευκωσία για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.