Το είπε ο Αναστασιάδης – Εξαγγέλλει υποψηφιότητα στις 14 Οκτωβρίου για τις Προεδρικές του 2018

Το είπε ο Αναστασιάδης – Εξαγγέλλει υποψηφιότητα στις 14 Οκτωβρίου για τις Προεδρικές του 2018

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και τον συνάδελφο Κυριάκο Πομηλορίδη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας μεταξύ άλλων για το Κυπριακό, την οικονομία αλλά και για το «φλέγον» θέμα των Προεδρικών εκλογών.

  Ο Νίκος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα, συμπληρώνοντας ότι στις 14 Οκτωβρίου θα εξαγγείλει την υποψηφιότητά του. Δήλωσε πως θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού δεν επιθυμεί να οξύνει τον πολιτικό διάλογο μιας και οι πολίτες είναι απογοητευμένοι ενώ ξεχώρισε και η αναφορά στην γεώτρηση στο οικόπεδα 10, τα πρώτα αποτελέσματα της οποία ως προς την δομή ομοιάζουν με το γιγάντιο κοίτασμα του Ζορ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.