ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΜΑΔ – ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ - Σιαλής: «Αυτοί που έκαναν την δουλειά τους μετατέθηκαν» - Περδίκης: «Τιμωρητική μετάθεση»

ΜΜΑΔ – ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ - Σιαλής: «Αυτοί που έκαναν την δουλειά τους μετατέθηκαν» - Περδίκης: «Τιμωρητική μετάθεση»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ των μελών της αστυνομίας που πρόσφατα μετατέθηκαν από το Κλιμάκιο Πάταξης Λαθροθηρίας της Μ.Μ.Α.Δ., εξέφρασαν ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων και ο πρόεδρος του Πτηνολογικού Συνδέσμου Κύπρου, Γιώργος Περδίκης και Τάσος Σιαλής, αντίστοιχα.

Ο κ. Σιαλής μιλώντας στην δημοσιογράφο Κατερίνα Μηλιώτη και σχολιάζοντας τις καταγγελίες ενός εκ των τριών μετατιθέμενων αστυνομικών (βλ. αποκαλύψεις ThemaOnline), ανέφερε ότι μετατέθηκαν από το Κλιμάκιο μέλη της δύναμης που δούλευαν για την πάταξη του φαινομένου της λαθροθηρίας. Πρόσθεσε πως μόνο τον τελευταίο μήνα σε ένα εκ των ατόμων που πήραν μετάθεση οφείλονται καταγγελίες ύψους 50.000 ευρώ. «Τα συγκεκριμένα άτομα που έκαναν τη δουλειά τους μετατίθενται. Τα τελευταία χρόνια έκαναν το 75% των καταγγελιών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σιαλής. Ο Γιώργος Περδίκης ήταν ακόμη πιο έντονος διατυπώνοντας τη θέση ότι πρόκειται για τιμωρητική πράξη, εξηγώντας πως πήραν μετάθεση μετά που κατήγγειλαν τους ανωτέρους τους (σημ. στο πλαίσιο διοικητικής έρευνας). Να σημειωθεί ότι ένας εκ των τριών αστυνομικών τον Αύγουστο κατέθεσε στο πλαίσιο διοικητικής έρευνας μιλώντας για τα κακώς έχοντα του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, ενώ είχε ενημερώσει σχετικά και το διοικητή της ΜΜΑΔ. Ακολούθησε η μετάθεσή του μαζί με άλλα δυο άτομα… ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΜΑΔ: Τον εμπλέκουν σε σχεδιαζόμενο φόνο, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά – «Αύριο στο Αρχηγείο Αστυνομίας» ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΜΑΔ: Ο καταγγέλλων αστυνομικός κάνει λόγο ακόμα και για σχεδιαζόμενο φόνο – «Εκόψαμεν τους, επηέναν να παίξουν τον …» – ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ THEMAONLINE: «Εντολή Αρχηγού για επέκταση έρευνας – Μηδενική ανοχή» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνω κάτω κλιμάκιο της ΜΜΑΔ – Τρεις μεταθέσεις στελεχών – Διερευνάται πληροφορία σε βάρος τέταρτου για ναρκωτικά ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΜΜΑΔίτης φέρεται να ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών – Στο αεροδρόμιο με υπηρεσιακό όχημα ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΦΩΤΙΑ: Αστυνομικός υποστηρίζει ότι μετατέθηκε επειδή κατήγγειλε διαφθορά στο σώμα – Στοιχεία στον Γ. Εισαγγελέα – Απειλήθηκε η ζωή του – ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top