Τρία μηχανήματα εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων στην Πάφο να λειτουργούν με βιομηχανικό πετρέλαιο

Τρία μηχανήματα εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων στην Πάφο να λειτουργούν με βιομηχανικό πετρέλαιο

Συνολικά τρία μηχανήματα εντόπισαν την Τρίτη στην Επαρχία Πάφου οι τελωνειακές αρχές να λειτουργούν με βιομηχανικό πετρέλαιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, Λειτουργοί του Τμήματος πραγματοποίησαν χτες έρευνα σε 8 μηχανήματα τα οποία ανήκουν σε 2 εταιρείες στην Επαρχία Πάφου, με σκοπό τον εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου πετρελαίου (βιομηχανικού, θέρμανσης και γεωργικού). Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για την κίνηση τριών από αυτά, χρησιμοποιήθηκε παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων. Στη συνέχεια έγινε αποδεκτό αίτημα για εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων αδικημάτων και εισπράχθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό ύψους €4.000 το οποίο αφορά τους φόρους κατανάλωσης που έχουν αποφευχθεί, τα συμβιβαστικά ποσά και τα ποσά απόδοσης των κατασχεθέντων μηχανημάτων. Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού τα μηχανήματα που κατασχέθηκαν επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.