ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος», το… τεράστιο σφάλμα και ο «κίτρινος πυρετός»

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος», το… τεράστιο σφάλμα και ο «κίτρινος πυρετός»

Πανέτοιμοι για το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο είναι άπαντες στην ΑΕΛ, οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να… πάθουν ότι έπαθαν στο ματς με την Πάφο, στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες ξεκουράστηκαν, τραυματίες δεν υπάρχουν, πέρα από τη γνωστή περίπτωση του Ντόσα Τζούνιορ ο οποίος είναι μεν για μία ακόμη φορά στην αποστολή, αλλά για… ψυχολογικούς λόγους και ως εκ τούτου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα προσπαθήσει να φτιάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα το απόγευμα της Κυριακής (19/11, 16:00).

Στις προηγούμενες αγωνιστικές, ο Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε προς έκπληξη πολλών το ροτέισιον, μία κίνηση που είχε ευεργετικά αποτελέσματα στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι επιλογές του και να δώσει κίνητρα σε όλους τους παίκτες του, κυρίως σε εκείνους που ένιωθαν παραγκωνισμένοι.

Κόντρα στους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου, αναμένεται να συνεχίσει την τακτική των τελευταίων αγωνιστικών, κάνοντας αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Αλκή και με επιπλέον ερωτηματικό, το σύστημα που θα επιλέξει, αν θα είναι το 4-2-3-1 ή το 4-4-2. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον καταρτισμό των αγωνιστικών του πλάνων…

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι σίγουρα ο Βοζίνια και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα και Γουίλερ, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Τεϊσέιρα, ο οποίος έπαιξε ένα ματς και μάλιστα ως βασικός απέναντι στον Έρμή, είχε πολύ καλή απόδοση, αλλά δεν έπαιξε λεπτό την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Αλκή.

Από εκεί και πέρα, στον άξονα θεωρούμε «σίγουρο» τον Σοάρες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον «παρτενέρ» του, με τους Νικολάου, Ρεζέντε και Φιντέλις να είναι οι υποψήφιοι και ο Ζντραφσκόφσκι το… μεγάλο αουτσάιντερ.

Αν ο Μπαλταζάρ επιλέξει το 4-4-2, τότε υποψήφιος για τον άξονα θα είναι και ο Σίλβα, ειδάλλως θα είναι η πρώτη επιλογή για το ρόλο του επιτελικού μέσου σε διάταξη 4-2-3-1.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Αβραάμ και Ντάνι Μπενίτεθ, με… αουτσάιντερ τον Μέσκα. Αν επιλεγεί ο Μπενίτεθ, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει να αγωνιστεί από τις 15 Οκτωβρίου και το ματς με την Πάφο λόγω τραυματισμού, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Αβραάμ για να πάρει τη θέση του Γουήλερ, μία κίνηση που θεωρούμε πως θα είναι τεράστιο σφάλμα, με βάση την εικόνα των Γουήλερ (ως αριστερό μπακ) και Αβραάμ (ως αριστερό χαφ) στα τελευταία παιχνίδια…

Στο δεξί άκρο της επίθεσης, αναμένεται να αγωνιστεί ο Σάσι ο οποίος στο ματς με την Αλκή έμεινε στον πάγκο, αλλά στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, σκόραρε.

Όσον αφορά τη «γραμμή κρούσης», αν η ΑΕΛ παίξει με έναν επιθετικό (4-2-3-1), τότε είναι φαβορί ο Αρουαμπαρένα αντί του Λεόντσο, εάν όμως παίξει με δύο (4-4-2), τότε αναμένεται να είναι αμφότεροι στο αρχικό σχήμα, χωρίς πάντως να αποκλείουμε την επιλογή του νεαρού Ηλία.

Να προσθέσουμε ότι πέντε παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας, οι Αϊρόσα, Λεόντσο, Αλνταϊρ, Λαφράνς και Σάσι, είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αύριο, για να μη χάσουν το ντέρμπι της επόμενης (13ης) αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»…

Τέλος, στην ΑΕΛ περιμένουν αυτή τη φορά μεγαλύτερη προσέλευση στην Ανατολική του Τσιρείου, για να σπρώξει ο κόσμος τους ποδοσφαιριστές του Μπαλταζάρ σε ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο θα διατηρήσει την ΑΕΛ στην 3η θέση και σε απόσταση βολής από την κορυφή!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top