ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βροχή» τα γκολ στο Βερολίνο με… άλωση!

«Βροχή» τα γκολ στο Βερολίνο με… άλωση!

Η Γκλάντμπαχ πήρε σπουδαίο διπλό με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ράφαελ, επί της Χέρτα με 2-4 στο Βερολίνο και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Γκλάντμπαχ μόλις στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι στο 5′ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Λαρς Στιντλ μέσα από την περιοχή και δεν σταμάτησε εκεί αφού στα επόμενα 15 λεπτά, πέτυχε άλλα δύο τέρματα με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι του Θόργκαν Αζάρ στο 14′ και με “κεραυνό” του Ράφαελ έξω από την περιοχή.

Μετά το ενθουσιώδες ξεκίνημα και το καθαρό προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ κάθισε πίσω και το πλήρωσε στο 28 λεπτό καθώς η Χέρτα μείωσε σε (1-3) με σουτ του Ιμπίσεβιτς, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πολ Νταρντάι ήταν καλύτερη και μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ στο 71′ με τον 23χρονο Γερμανό μέσο, Μίτσελ Βάιζερ, ο οποίος μετά από φάση διαρκείας βρέθηκε απέναντι από τον Γιαν Ζόμερ και με δυνατό σουτ έκανε μείωσε το σκορ σε (2-3).

Η Γκλάντμπαχ μετά τα δύο τέρματα που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 77 λεπτό αφού μετά από ωραία συνεργασία των παικτών έξω από την περιοχή ο Χέρμαν με κάθετη έβγαλε τον Ράφαελ απέναντι από τον Ρούνε Γιαρστάιν και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό (2-4). Με αυτή τη νίκη η Γκλάντμπαχ ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ η Χέρτα έμεινε στην 14η.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top