Έγινε του… διπλού στη Σκωτία, οδυνηρή ήττα για Αμπερντίν

Έγινε του… διπλού στη Σκωτία, οδυνηρή ήττα για Αμπερντίν

Η Σέλτικ πέρασε από την έδρα της Ρος Κάουντι (0-1) και αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την Αμπερντίν, που ηττήθηκε 2-0 από τη Μάδεργουελ. Τέσσερα διπλά στα πέντε παιχνίδια της ημέρας.

Η Σέλτικ ήταν η κερδισμένη της 14ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Σκωτίας.

Με σκόρερ τον Γκρίφιθς (74’),η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ξεπέρασε, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο της Ρος Κάουντι με σκορ 1-0 και αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την δεύτερη της βαθμολογίας Αμπερντίν, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μάδεργουελ.

Την ευκαιρία να προσπεράσει την Αμπερντίν και να βρεθεί στη δεύτερη θέση έχασε η Χιμπέρνιαν, που επίσης ηττήθηκε στο γήπεδό της με 2-1 από τη Σεντ Τζόνστον.

Το ματς δεν ήταν για καρδιακούς, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 91’ και δέχθηκαν το δεύτερο γκολ στο 93’.

«Θύμα» της αγωνιστικής ήταν και η Ρέιντζερς, που ηττήθηκε με 2-0 από τη Χάμιλτον στη Γλασκώβη, χάνοντας επίσης την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18/11
Ρος Κάουντι-Σέλτικ 0-1
(78’ Γκρίφιθς)

Αμπερντίν-Μάδεργουελ 0-2
(42’, 55’ Μουλτ)

Νταντί-Κιλμάρνοκ 0-0

Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον 1-2
(90+1’ πεν. Στόουκς – 74’ Ντέιβιντσον, 90+3’ ΜακΛιν)

Ρέιντζερς-Χάμιλτον 0-2
(47’ Τέμπλετον, 80’ Λάιον)

Κυριακή 19/11
Χαρτς-Πάτρικ Θιστλ (17:00)

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Παρασκευή 24/11
Νταντί-Ρέιντζερς (21:45)

Σάββατο 25/11
Χάμιλτον-Χιμπέρνιαν (17:00)
Χαρτς-Ρος Κάουντι (17:00)

Κυριακή 26/11
Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν (14:30)

Τετάρτη 20/12
Σέλτικ-Πάρτικ (21:45)

Παρασκευή 6/2
Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνστον (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE