ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αισιοδοξία, η σημαντικότητα απαρτίας και η επόμενη δυάδα αγώνων!

Η αισιοδοξία, η σημαντικότητα απαρτίας και η επόμενη δυάδα αγώνων!

Επιβλητική η ΑΕΚ πέρασε από το Δάσος το Σάββατο (18/11) αφού κέρδισε με 0-3 τον Εθνικό Άχνας και παρέμεινε για ακόμη μια αγωνιστική στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (με συγκάτοικο την Ανόρθωση).

Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρουσιάστηκε σοβαρό και πειθαρχημένο, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και τώρα όλοι από αύριο (20/11) θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του αγώνα κόντρα στην Πάφο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (25/11) και η ομάδα έχει ως αδιαμφισβήτητο στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Όλοι στο οικοδόμημα των Λαρνακέων είναι αισιόδοξοι και ελπίζουν πως τα καλά αποτελέσματα θα συνεχιστούν. Βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και σκοπός τους σε όλα είναι η νίκη καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα και να εκπληρώσει τους στόχους που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας, έρχεται μια δυάδα παιχνιδιών (Πάφος και Ομόνοια) στο ΑΕΚ Αρένα και οφείλει να δώσει βροντερό παρών για να κάνει η ομάδα δυο σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, το ιατρικό δελτίο είναι καθαρό και έτσι ο Βάσκος κόουτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίχτες. Όλοι θα χρειαστούν, η χρονιά είναι μεγάλη και έτσι οφείλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία όταν τους παρουσιαστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top