ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Live Streaming η διάσκεψη Δώνη και Ζαχίντ ενόψει Ρεάλ (video)

Live Streaming η διάσκεψη Δώνη και Ζαχίντ ενόψει Ρεάλ (video)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αύριο (21/11) την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι όπου θα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω από το 100%.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η Διάσκεψη Τύπου του Γιώργου Δώνη και του Γκάγιας Ζαχίντ, οι οποίοι μιλούν για την αναμέτρηση και το πώς αντιμετωπίζουν όλοι στον σύλλογο αυτή την μεγάλη πρόκληση…

Αρχικά μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκάγιας Ζαχίντ. Πρώτα ερωτήθηκε για τα γκολ του επί της Ομόνοιας λέγοντας «Αισθάνομαι καλά για τα γκολ αφού πήραμε τη νίκη. Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια και νιώθω καλά που πήραμε τη νίκη. Νιώθω καλά στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά όκαι και προσαρμόζομαι καλύτερα».

Ακολούθως, για το πως θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης «Νομίζω αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό απέναντι στην Ρεάλ, έχουμε πιθανότητες πρόκρισης και πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μας νικήσουν στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι στην έδρα μας. Η νίκη απέναντι στην Ομόνοια μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Μετά μίλησε ο προπονητής, Γιώργος Δώνης

Ρωτήθηκε για την παρουσία του κήπερ Πέρεθ με τον Ελλαδίτη κόουτς να απαντά «Γενικώς δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τους παίκτες μου. Ο Πέρεθ είναι ένας τερματοφύλακας που με την απόδοσή του βοηθάει την ομάδα και με την εμφανισή του και με την επιρροή του στο παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο ΓΣΠ «Είναι συνηθισμένο πλέον να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Είναι ευχαρίστηση μας που δίνουμε την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να βλέπουν τέτοιους αγώνες. Ξέρουμε πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλος, αλλά πρέπει να έχουμε θάρρος στον αγώνα. Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, αν είμαι ρεαλιστής».

Ρωτηθείς ο Γιώργος Δώνης εάν υπάρχει το στοιχείο του φόβου παρατήρησε «Πολλές ομάδες που παίζουνε στην διοργάνωση έχουν πολλά προβλήματα στο πρωτάθλημα, και εμείς είχαμε προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει φόβος. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος, αυτό βοηθάει σε ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει φόβος υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο. Πιο πολύ υπάρχει θάρρος αφού είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας».

Δείτε πιο κάτω το βίντεο από τη Διάσκεψη που είναι σε εξέλιξη…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το εργατικό δυναμικό σε αριθμούς: Η ανεργία, η απασχόληση και οι τομείς με τους περισσότερους απασχολούμενους - Δείτε στοιχεία

Ανεξέλεγκτη η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων: Τι ισχύει με την πώληση τους - Εισήγηση για «tobacco shops»

Η Σαουδική Αραβία ονομάζει πρεσβευτή στη Συρία, για πρώτη φορά από το 2012

Ετοιμαστείτε για «κοκτέιλ» βροχών και σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού - Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ - Βίντεο και φωτογραφίες



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top