ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με χρυσή αλλαγή έκανε άλμα και 4η θέση με συγκάτοικο!

Με χρυσή αλλαγή έκανε άλμα και 4η θέση με συγκάτοικο!

Με λυτρωτή τον Ντεούλ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, η Πάφος FC κέρδισε τη Δόξα Κατωκοπιάς με 1-0 στο πέσιμο της αυλαίας της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Α΄ Ημίχρονο

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο 45λεπτο, προσπάθησαν κα ελέγχξουν το παιχνίδι, να έχουν τον έλεγχο, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες, αλλά το 0-0 να τις οδηγεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Β΄ Ημίχρονο

Η Πάφος FC με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της θέλησε να φορτσάρει περισσότερο στο δεύτερο μέρος, μιας και στην έδρα της δεν ήθελε να έχει βαθμολογικές απώλειες.  Βγήκε μπροστά, ζήτησε την 5η της νίκη και τα κατάφερε να σκοράρει στο 84ο λεπτό.  Ήταν ο Ντεούλ, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή πιο πριν, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανίκητου μέχρι εκείνη τη στιγμή Γκρεμσλ.

Λίγο νωρίτερα από το γκολ των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν στο 81΄ ο Σαντίκ βρέθηκε κάτω μετά από επαφή του με τον Κόπριβετς.  Ο διαιτητής, Χρίστος Νικολαϊδης, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η νίκη αυτή φέρνει την Πάφο FC στους 19 βαθμούς, να πατάει στο τέταρτο σκαλοπάτι του πίνακα, μαζί με τον Απόλλωνα.

Την ερχόμενη Κυριακή η Πάφος FC θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς θα υποδεχθεί την Ομόνοια. Δύο παιχνίδια τα οποία είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Κυριακή.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΦΟΣ FC (Λούκα Έλσνερ): Κόπριβετς, Ντομίνγκες, Χόριτς, Γκουλόν, Κομπανί, Γκάμποβς, Φυλακτού, Μοστέφα, Μπρουλς (89΄ Χριστοδούλου), Κοβαλένκο (56΄ Ντέουλ), Ζαχαρίου (61΄ Καμαρά)

ΔΟΞΑ (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Γουίλσον, Μουκτάρης (21΄ Μπα), Ρεδόνδο, Πίκολι, Ενινφούλ, Ασαμόα, Παπαφώτης (67΄ Γκόμες), Λουίς Κάρλος (82΄ Κιφουετί), Ζατλ, Σαντίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Ενιφούλ, Πίκολι, Ρεδόνδο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top