Με μαγιό θα περάσει τα Χριστούγεννα η πασίγνωστη Κύπρια! Πού θα πάει; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μαγιό θα περάσει τα Χριστούγεννα η πασίγνωστη Κύπρια! Πού θα πάει; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δεκέμβρης δεν έχει ακόμα μπει, αλλά η συμπατριώτισσά μας δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία της, μιας και τα Χριστούγεννα του 2017 αποφάσισε να πρωτοτυπήσει.

Ο λόγος για την Μαριάνατα Πιερίδη, η οποία φέτος θα ζήσει πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα, με μαγιό, ηλιοθεραπεία και μακροβούτια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια τα Χριστούγεννα δεν θα τα περάσει ούτε στην Ελλάδα, ούτε και στην Κύπρο, αλλά στο μακρινό Μεξικό.

Η ανυπομονησία της είναι τόσο μεγάλη που δεν άντεξε και μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram την επιθυμία της να κοντέψουν οι μέρες για να αρχίσει να τις μετρά αντίστροφα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Στο μικροσκόπιο η βουλευτική ασυλία: Άνοιξε η συζήτηση για αλλαγή του Συντάγματος

Την τροποποίηση του Άρθρου 83 του Συντάγματος αναφορικά με τη βουλευτική ασυλία συζήτησε επί της αρχής η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών την Τετάρτη, με τα μέλη της να εκφράζουν τις απόψεις τους επί του θέματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE