«Μούφα» πέναλτι έσωσε το αήττητο της!

«Μούφα» πέναλτι έσωσε το αήττητο της!

Μετά από 65 παιχνίδια εντός των συνόρων στα οποία ήταν αήττητη η Σέλτικ κινδύνευσε να χάσει το ρεκόρ της στο «Fir Park» αλλά ο Σινκλέρ έσωσε τους «Κέλτες» για το 1-1 κόντρα στην Μάδργουελ με ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ο υποβιβασμός της Ρέιντζερς στις ερασιτεχνικές κατηγορίες έδωσε την δυνατότητα στην Σέλτικ να «χτίσει» ένα απίστευτο ρεκόρ παγκοσμίως στον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς για περισσότερο από ενάμιση χρόνο η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αγνοούσε την ήττα στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της.

Μετά από 65 παιχνίδια, όταν και η Σεντ Τζόνστον είχε νικήσει με 2-1 στις 11 Μαΐου 2016, η Μάδεργουελ πλησίασε στο να βάλει τέλος σε αυτό το τρομερό ρεκόρ της Σέλτικ χάρη σε ένα αυτογκόλ του Λούστιγκ στο 88′, αλλά ο πρώην παίκτης της Μάνστεστερ Σίτι, Σκοτ Σινκλέρ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (88′) χάρισε το βαθμό στην ομάδα και διευρύνει το αήττητο για την πρωτοπόρο της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ.

Βέβαια, το πέναλτι που υπέδειξε ο Ουίλιαμ Κόλουμ «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση και ο λόγος είναι προφανής. 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον νεοεκλεγέντα κατοχικό ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμάν διεξήχθη σε μια περίοδο μειωμένης κινητικότητας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE