ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο: Ο… 43χρονος (!) Χαλκιάς αγωνίστηκε μετά από 5,5 χρόνια σε επαγγελματικό παιχνίδι!

Απίστευτο: Ο… 43χρονος (!) Χαλκιάς αγωνίστηκε μετά από 5,5 χρόνια σε επαγγελματικό παιχνίδι!

Ένας… αγέραστος πρωταθλητής Ευρώπης!

Ο Κώστας Χαλκιάς, ο μοναδικός εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, φόρεσε ξανά τα γάντια του σε επαγγελματικό παιχνίδι (μετά τις συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική, τη σεζόν 2016/17), καθώς υπερασπίστηκε την εστία της Παναχαϊκής στο ματς Κυπέλλου με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό!

Τελευταία φορά, που ο Χαλκιάς είχε αγωνιστεί σε επαγγελματικό παιχνίδι, ήταν στις 16 Μαΐου 2012, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή, 5,5 χρόνια πριν!

Συνολικά, «μετράει» 292 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και στη Σούπερ Λίγκα, με Παναθηναϊκό (31), Απόλλωνα Σμύρνης (75), Ηρακλή (50), Άρη (51) και ΠΑΟΚ (85), ενώ στο Κύπελλο έχει 11 (Άρης 2, ΠΑΟΚ 9), χωρίς να υπολογίζουμε την αποψινή.

Αγωνίζεται επαγγελματικά από τη σεζόν 1995/96 και έχει κατακτήσει δυο φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (1995/96, 2003/04) και μια φορά το Κύπελλο, ξανά με τους «πράσινους» (2003/04).

Σημείωση: Ο Κώστας Χαλκιάς είναι 43 χρονών!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top