Παίζουμε μπάσκετ με αμαξίδια! Βοηθάμε τα παιδιά…

Παίζουμε μπάσκετ με αμαξίδια! Βοηθάμε τα παιδιά…

Την Πέμπτη (7 Δεκεμβρίου) από τις 18:00 έως τις 20:00 θα γίνει τουρνουά καλαθόσφαιρας με αμαξίδια, στο κλειστό του Γυμνασίου Ζακακίου. 

Θα αγωνιστούν οι ομάδες Ήφαιστος, Απόλλωνας, αλλά και γνωστές προσωπικότητες της Λεμεσού. 

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η αθλητική επιτροπή της ΠΟΕΔ Λεμεσού, συμβολή έχει και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Κανάλι 6». 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού, το οποίο λειτουργεί εδώ και δυόμισι δεκαετίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE