LIFESTYLE

Μάθετε το μέλλον του Παντελή Παναγιώτου στο TvOne μετά την απομάκρυνσή του από το πάνελ της Ευριπίδου!

Μάθετε το μέλλον του Παντελή Παναγιώτου στο TvOne μετά την απομάκρυνσή του από το πάνελ της Ευριπίδου!

Απολύθηκε τελικά ο δημοσιογράφος από το κανάλι του Αρχαγγέλου ή εξακολουθεί να βρίσκεται στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού;

Οι φήμες την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου ήθελαν τον πανελίστα της εκπομπής «Όλα Για Σένα» να απομακρύνεται από το ψυχαγωγικό προγραμμα που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Και όμως ο Παντελής εμφανίστηκε στο πάνελ διαψεύδοντας τις φήμες.

Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου ο δημοσιογράφος έλυσε την σιωπή του με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μιλώντας για ψέμα και υποκρισία και επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την ομάδα της εκπομπής «Ολα Για Σένα».

Σχετικό άρθρο:Ο Παντελής Παναγιώτου επιβεβαιώνει την απόλυσή του από το TvOne - «Πρέπει... να πάψει να διαιωνίζεται το ψέμα και η υποκρισία!»

Την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου σε επικοινωνία του ΤhemaOnline με τους ιθύνοντες του TvOne μας πληροφόρησαν ότι ο Παντελής Παναγιώτου έχει αναλάβει τα social media του καναλιού του Αρχαγγέλου.

Ουσιαστικά ο δημοσιογράφος αξιοποιήθηκε σε ένα νευραλγικό κομμάτι του καναλιού, το οποίο θα φέρνει εις πέρας πάντα σε συνεργασία με το γραφειο τύπου του TvOne.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top