ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για υποκλοπή νερού από κοινοτικό συμβούλιο διερευνά η Αστυνομία – «Αγοράσαμε το νερό – Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση» - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελίες για υποκλοπή νερού από κοινοτικό συμβούλιο διερευνά η Αστυνομία – «Αγοράσαμε το νερό – Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση» - VIDEO

Στο φώς της δημοσιότητας έφερε καταγγελίες που διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού, η εκπομπή «Η αλήθεια καίει» την Παρασκευή 24/11, και αφορούν θέματα διαχείρισης νερού και όχι μόνο, στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λεμεσού, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, διερευνά καταγγελίες που αφορούν υποκλοπή νερού.


Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι η έρευνα βρίσκεται στο προκαταρτικό στάδιο και αξιολογούνται διάφοροι ισχυρισμοί και αλληλογραφία. Αφού η έρευνα προχωρήσει αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις, ενώ όπως τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, αν χρειαστεί σε οποιοδήποτε στάδιο της έρευνας θα ζητηθεί η βοήθεια της Νομικής Υπηρεσίας.


Ακόμη, ο κ. Αγγελίδης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για καταγγελίες και ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, έτσι στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια κατηγορία εναντίων κάποιου μέλους του κοινοτικού συμβουλίου.


Από πλευράς Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα, ο κοινοτάρχης Πάμπος Ιωάννου ανέφερε ότι οι ποσότητες νερού για τις οποίες γίνεται λόγος έχουν αγοραστεί από το συμβούλιο και ότι δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση.

Ο κ. Ιωάννου είπε ότι το νερό μεταφέρθηκε σε δεξαμενές του Συμβουλίου που βρίσκονται σε υψόμετρο που μπορεί να βοηθήσει στην διανομή νερού σε κατοικίες του Αγίου Τύχωνα.


Επίσης, ο κ. Ιωάννου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες ότι άτομο του κοινοτικού του συμβουλίου φέρεται να οικειοποιήθηκε χρήματα από ταμείο ταμείο προνοίας συναδέλφων του, επενδύοντας ποσό άνω του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ σε αξιόγραφα, τα οποία χάθηκαν στη συνέχεια.


Ο κοινοτάρχης Αγίου Τύχωνα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει οτιδήποτε για αυτές τις καταγγελίες.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top