ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Υπό κράτηση μέχρι την ακρόαση – Επιθετικά όργανα στο όχημα του υπόπτου

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Υπό κράτηση μέχρι την ακρόαση – Επιθετικά όργανα στο όχημα του υπόπτου

Στις δικάστηκες αίθουσες δίνεται συνέχεια στην υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι εναντίων αστυνομικού το μεσημέρι της Κυριακής 3/12, με τον ύποπτο να παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ακρόαση της υπόθεσης.

Ο ύποπτος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 25/12, ημέρα κατά την οποία οριστικέ η ακρόαση της υπόθεσης, σύμφωνα με το Δικαστήριο.


Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα του υπόπτου ανευρέθηκε μια σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι με σταθερή λεπίδα μήκους 12 εκατοστών, η οποία καταλήγει σε αιχμηρή άκρη.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE