ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινητοποίηση Αστυνομίας - Θέμα εκποίησης ακινήτου μονογονιού μητέρας τριών παιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινητοποίηση Αστυνομίας - Θέμα εκποίησης ακινήτου μονογονιού μητέρας τριών παιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απετράπη την υστάτη εκποίηση κατοικίας, γυναίκας μονογονιού, μητέρας τριών παιδιών, την Τρίτη 5/12, ενώ οι αρχές που ήταν ενήμερες βρίσκονταν σε εγρήγορση.

Του Χρίστου Ζήνωνος


Μιλώντας στο ThemaOnline ο κύριος Γιώργος Κτίστης, εκπρόσωπος του Κινήματος κατά των εκποιήσεων εξήγησε ότι, ενώ υπήρχε διαβεβαίωση από την τράπεζα για αναβολή της διαδικασίας εκποίησης της οικίας μητέρας τριών παιδιών, το μεσημέρι της Τρίτης 5/12 στο “Πολιτιστικό Κέντρο ΓΣΟ” στη Λεμεσό, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διαδικασία.

Όπως διαπίστωσε η ιστοσελίδα μας που βρέθηκε στο χώρο, στην πόρτα του πολιτιστικού κέντρου αναρτήθηκε και η σχετική ανακοίνωση.

Τελικά, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, η διαδικασία αναβλήθηκε, με την τράπεζα να προχωρεί σε διακανονισμό, αφήνοντας χρονικό περιθώριο τριών μηνών στη γυναίκα να βρει το χρηματικό ποσό που χρωστά.

Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία που είχε ενημερωθεί για την διαδικασία βρισκόταν σε εγρήγορση, με περιπολικά να περνούν διακριτικά από τον χώρο, υπό τον φόβο οποιονδήποτε εντάσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE