Χρυστάλλα Γιωρκάτζη: «Είναι η πολλοστή φορά που γίνομαι στόχος , ξεκαθαρίζω ότι δεν θα σχολιάσω περαιτέρω»

Χρυστάλλα Γιωρκάτζη: «Είναι η πολλοστή φορά που γίνομαι στόχος , ξεκαθαρίζω ότι δεν θα σχολιάσω περαιτέρω»

strong> Γραπτή δήλωση εξέδωσε η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη για να απαντήσει σε θέματα που αφορούν το ρόλο της ως Γενική Ελέγκτρια και κάνει λόγο για στοχοποίηση.

"Αναφορικά με τα θέματα που έχουν εγερθεί τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με το ρόλο μου ως Γενική Ελέγκτρια, επιθυμώ να υπενθυμίσω ότι πλείστα όσα θέματα παρουσιάζονται τελευταίως ως νέα, ηγέρθηκαν και είναι καταγεγραμμένα σε εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας του παρελθόντος, θέματα τα οποία, μάλιστα, ουδέποτε αμφισβητήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Επειδή είναι η πολλοστή φορά που στοχοποιείται και η τέως Γενική Ελέγκτρια, ξεκαθαρίζω ότι δεν θα σχολιάσω περαιτέρω και δεν θα δώσω συνέχεια", αναφέρει συγκεκριμένα η κ. Γιωρκάτζη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE