ΑρχικήΠΑΡΑ-THEMAΑναστασιάδης προς δημοσιογράφους: «Να μην θυμηθώ τον παλιό μου εαυτό με τα τασάκια» - Δοκίμασε και τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας Χατζή - VIDEO
Αναστασιάδης προς δημοσιογράφους: «Να μην θυμηθώ τον παλιό μου εαυτό με τα τασάκια» - Δοκίμασε και τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας Χατζή - VIDEO
10.12.2017 - 21:19
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το εκλογικό επιτελείο του είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους τους οποίους τίμησε. Η συνάντηση έγινε στο Bastione στην παλιά Λευκωσία.
Ο Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος ήταν φανερά ευδιάθετος αστειευόμενος προς τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον παλιό του εαυτό με τα τασάκια για τα οποία τον κατηγόρησαν φυσικά ούκο λίγοι δημοσιογράφου.
Όπως είπε στην εκδήλωση, πάντα φυσικά με ευθυμία, απευθυνόμενος στους λειτουργούς των ΜΜΕ που βρίσκονταν στην εκδήλωση «πάντα να γράφετε καλά λόγια για μένα μόνο».
Μάλιστα συνέχισε και είπε ότι θα πρέπει να «μην κάνετε κριτική για να μην εκδώσω κανένα απαγορευτικό διάταγμα».
Φυσικά στο τέλος θυμήθηκε και την εποχή κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος του Σχέδιου Ανάν όπου πολλά παραπολιτικά θέματα είχαν να κάνουν με την ρίψη τασακιών στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ και ο ίδιος αστειευόμενος είπε ότι «αν μου ασκείτε κριτική θα θυμηθώ τον παλιό μου εαυτό με τα τασάκια»
Τραγούδησε ο Πρόεδρος
Κάτι ακόμη που ξεχώρησε από την παρουσίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο κέντρο Bastione ήταν και το γεγονός ότι προσπάθησε να δείξει τις ικανότητες του στο τραγούδι.
Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.