Προσωρινή διακοπή στο Τσίρειο: Κατάντια, τραυματίστηκε παιδάκι από κροτίδα (photos-videos)

Προσωρινή διακοπή στο Τσίρειο: Κατάντια, τραυματίστηκε παιδάκι από κροτίδα (photos-videos)

Το ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ είναι πάντοτε ένα δυναμικό ντέρμπι στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα από την αρχή ήταν ηλεκτρισμένη, αλλά στο 38΄ όλα ξέφυγαν. Πετάχτηκαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιώργος Δώνης άκουσε τα εξ αμάξης, ενώ οι κροτίδες έσκαγαν βροχή.

Μία από αυτές, σύμφωνα με τα λεγόμενα της CytaVision, τραυμάτισε ένα παιδάκι που εκτελούσε χρέη ball-boy, με τον Δημήτρη Μασιά να διακόπτει το παιχνίδι, προσωρινά, και έπειτα από πολύ ώρα ξεκίνησε, όχι για πολύ, αφού πάμε για οριστική διακοπή.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Δείτε video από τη διακοπή:

Δείτε το video με το ασθενοφόρο:

Δείτε τι γίνεται πίσω από τους πάγκους:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE