ΚΥΠΡΟΣ

Ο κόσμος της Ομόνοιας ετοιμάζεται…

Ο κόσμος της Ομόνοιας ετοιμάζεται…

α οργανωμένα σύνολα της ομάδας έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει μαζικό παρών στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο, το ίδιο και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καϊάφας.

Σε αυτή την στροφή του πρωταθλήματος, ο κόσμος του «τριφυλλιού» βγαίνει μπροστά και με τον ρυθμό στην κερκίδα θέλει να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στην επιτυχία. Ο κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι σημαντικός και οι οπαδοί της Ομόνοιας μετρούν αντίστροφα για να πάρουν θέση στο ΓΣΠ.

Από την πλευρά τους, παίκτες και τεχνική ηγεσία δουλεύουν σκληρά ώστε να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο από εκείνο των προηγούμενων αγώνων. Αφετηρία θα πρέπει να είναι το δεύτερο ημίχρονο με τον Εθνικό, όπου η Ομόνοια έδειξε διάθεση, είχε οργανωμένες επιθέσεις, πίεσε τον αντίπαλο αλλά της έλειπε η ουσία. Τα τελειώματα των φάσεων και το τακτικό μέρος, είναι δύο στοιχεία στα οποία επικεντρώνεται το τεχνικό επιτελείο.

Πεισμωμένοι παρουσιάζονται και οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο και να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τις αρετές τους. Υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο που θα πάει στο ΓΣΠ για το βαθμολογικό κέρδος. Στην Ομόνοια θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους, που με την παρουσία του κόσμου θα γίνει ακόμη πιο «καυτή».

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top