Προκάλεσαν τον Ζλάταν και έπεσαν μπουκάλια και… ξύλο στα αποδυτήρια του «Όλντ Τράφορντ»!

Προκάλεσαν τον Ζλάταν και έπεσαν μπουκάλια και… ξύλο στα αποδυτήρια του «Όλντ Τράφορντ»!

Μετά το derby του Μάντσεστερ υπήρξαν απίστευτες σκηνές στα αποδυτήρια και αυτό που τα ξεκίνησε όλα, ήταν οι ατάκες των ανθρώπων της Σίτι προς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Όπως προκύπτει από την Marca, κάποιοι από τους παίκτες των Πολιτών πήγαν γρήγορα στα αποδυτήρια και κάποιοι άλλοι πέρασαν τη φυσούνα χορεύοντας και τραγουδώντας.

Μέλος του coaching staff, φέρεται να πείραξε τον Σουηδό επιθετικό: «Ιμπρα, μιλάς πολύ αλλά κινείσαι λίγο» ακούστηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στην Γιουνάιτεντ το πήραν σαν πρόκληση και από αυτό ξεκίνησαν όλα με 20 άτομα να συμμετέχουν, πλαστικά μπουκάλια να… πετούν και μπουνιές να πέφτουν.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε έντονα τη μεγάλη νίκη στα αποδυτήρια του Old Trafford, όπου πήγε ο Ζοσέ Μουρίνιο για να ζητήσει σεβασμό από τους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά, αυτή η εκδοχή δεν συμφωνεί με εκείνη του keeper της Σίτι, Εντερσον, με τον οποίο ο Special One μιλά την ίδια γλώσσα.

Βρισιές υπήρξαν εκατέρωθεν, μπουκάλι έφυγε από τον Λουκάκου προς μέλος του staff των Πολιτών, με αυτά να είναι κάποια από τα πράγματα που συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Η FA εξετάζει την υπόθεση και οι τιμωρίες δεν είναι ένα σενάριο που πρέπει να αποκλειστεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE