ΠΑΡΑ-THEMA

«Μου ζήτησαν λεφτά για να ψηφίσουν Αναστασιάδη» - Στον πάτο το επίπεδο της προεκλογικής

«Μου ζήτησαν λεφτά για να ψηφίσουν Αναστασιάδη» - Στον πάτο το επίπεδο της προεκλογικής

Εδώ και χρόνια συζητείται ότι η πολιτική αντιπαράθεση έχει πάψει να προσφέρει στον δημόσιο διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις να διερωτούνται ποιος οδηγεί τον κόσμο στην απαξίωση.


Μετά την «κηδεία» του Γιώργου Λιλλήκα στο Facebook και την καταγγελία του Επιτελείου του, η Μαρία Νικηφόρου, μέλος του Επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη, μιλώντας στο Tvonenews.com.cy για την εμπειρία της συμμετοχής σε μια εκλογική αναμέτρηση, εξομολογήθηκε το πιο παράλογο αίτημα που δέχτηκε από πολίτη.


«Μου ζήτησαν λεφτά για να ψηφίσουν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη θεωρώντας το μια λογική προσέγγιση του σήμερα», είπε.


Εκείνο που παραμένει αιωρούμενο είναι το ποιος φταίει για το επίπεδο της αντιμετώπισης της πολιτικής σήμερα. Οι πολίτες, οι πολιτικοί ή και οι δύο; Μπορεί άραγε να αναποδογυριστεί η απαξίωση; Δύσκολο.


ΑΛΜΙΧ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top