ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονος έκλεψε σακάκι 25χιλ. ευρώ από γνωστό κατάστημα – Το έβαλε κάτω από τα ρούχα του και έφυγε – Δεν το χάρηκε για πολύ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονος έκλεψε σακάκι 25χιλ. ευρώ από γνωστό κατάστημα – Το έβαλε κάτω από τα ρούχα του και έφυγε – Δεν το χάρηκε για πολύ

Ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Λεμεσό, κατάγγειλε την κλοπή σάκου αξίας 25 χιλ. ευρώ, με την Αστυνομία να φτάνει άμεσα στην σύλληψη του δράστη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 17/12, καταγγέλθηκε από 31χρονη από την Ουκρανία, ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Λεμεσό, ότι άγνωστος έκλεψε σακάκι δερμάτινο, χρώματος μαύρο αξίας 25χιλ. ευρώ.

Στο κατάστημα, υπήρχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από όπου η Αστυνομία εντόπισε τον δράστη, ο οποίος μάλιστα ήταν γνωστός στις Αρχές για διάφορες υποθέσεις.

Το κύκλωμα παρακολούθησης, κατέγραψε τις ακριβείς κινήσεις του 39χρονου δράστη, ο οποίος έβαλε το σακάκι κάτω από τα ρούχα του και εγκατέλειψε το κατάστημα.

Εναντίον του 39χρονου δράστη, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη στις 22:10 το βράδυ της Κυριακής 17/12 στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο σακάκι.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE