ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο ντέρμπι όλη η χρονιά για την ΑΕΛ

Δύο ντέρμπι όλη η χρονιά για την ΑΕΛ

Τα επόμενα δύο ντέρμπι στο Τσίρειο, αρχικά κόντρα στην ΑΕΚ (20/12, 18:00, 17η αγωνιστική) και στη συνέχεια απέναντι στον Απόλλωνα (03/01, 18:00, 18η αγωνιστική), είναι χωρίς υπερβολή, ΟΛΗ η φετινή χρονιά για την ΑΕΛ!

Αν η Λεμεσιανή ομάδα κάνει το 2 στα 2, τότε αλλάζουν άρδην τα δεδομένα ενόψει της συνέχειας.

Ο κόσμος θα ενθουσιαστεί και θα επανέλθει η αισιοδοξία και η ελπίδα για την υλοποίηση του τελευταίου στόχου της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε διαφορετική περίπτωση, ναι μεν η Λεμεσιανή ομάδα δεν θα είναι εκτός στόχων, αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο, αλλά αν η διαφορά αυξηθεί από την 3η και την 4η θέση, δύσκολα θα μπορέσει να πείσει τον κόσμο της πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και ότι θα παλέψει για την ανατροπή των δεδομένων.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” λοιπόν, έχουν την ευκαιρία σε αυτά τα δύο κομβικά ντέρμπι για να “εξιλεωθούν”, κυρίως για τον σοκαριστικό αποκλεισμό από το κύπελλο, αν και το έργο τους δεν θα είναι φυσικά καθόλου εύκολο, κόντρα σε δύο διεκδικήτριες του τίτλου.

Όμως, όσο κυλάει το πρωτάθλημα τα περιθώρια στενεύουν και αν μεγαλώσει η “ψαλίδα” από την 4η θέση που έστω υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη, τότε στη συνέχεια η ΑΕΛ θα έχει απλά ρυθμιστικό ρόλο στο Α΄ γκρουπ και περισσότερο μαθηματικές παρά ρεαλιστικές ελπίδες για να προλάβει το “τρένο” του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top