Οι αποκαλύψεις του Πιέρου για Τιμούρ

Οι αποκαλύψεις του Πιέρου για Τιμούρ

Ο διεθνής άσος της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΟΛΑ ΜΑΛΕ” του SuperΣΠΟΡ FM 104.0 και ανάμεσα στα πολλά που είπε, αναφέρθηκε και στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και τον καθιέρωσε στον ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Στενοχωρήθηκα που έφυγε ο κύριος Κετσπάγια γιατί δέθηκα μαζί του.

Ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο ΑΠΟΕΛ.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Κάνει κύκλους και ίσως συναντηθούμε ξανά στο μέλλον, σε κάποια άλλη ομάδα».

Απαντώντας ο Πιέρος Σωτηρίου σε άλλη ερώτηση για τον τρόπο δουλειάς του Τιμούρ Κετσπάγια, είπε:

«Ο Τιμούρ σε ενέπνεε ως προπονητής με τη δουλειά του και προσπαθούσε να σου βγάζει το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες. Του άρεσε να φωνάζει παρά πολύ ακόμα και στις προπονήσεις και αυτό εμένα, μου έκανε καλό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE